Friday, January 13, 2012

Pernah tidak makan sup daging cengkih?


Tadi semasa makan malam di kedai saya tempah sup daging. Nak cuba sedap tidak kedai baru buka ini. First nampak sup macam sedap tapi bila hirup supnya cengkihnya melebihi rasa sup daging. Ini dah namanya sup cengkih. 

Memang terbaiklah restoran ini. Lain kali memang tidak makan dah sup di kedai ini tapi kalau nasi gorengnya boleh tahanlah. cuma sup daging je rasa pelik kot. Menu yang lain tidak cuba lagi. Mungkin lain kali rasanya.

Kedai ini baru lagi buka cawangannya sekitar area Shah Alam. Baru dalam 13 hari semenjak dibuka. Apa yang specialnya adalah ada buffet untuk sarapan pagi dan tengahari. Harganya pun berpatutan.

11 comments:

cik Kartun said...

sedap ke rase cengkih tuuu @_@

syafiqakarim said...

tak pernah dengar apa lagi merasai.
sedap kee

Aishah Jahirah said...

saya masak sup mmg campak bunga cengkih...haha

Azekzk said...

x sedap rasanya rasa macam nk muntah. Huhuhu.

Cik tikah said...

x pernah makan pun =.='

Saddila said...

sedap ! mak selalu masak . err sebulan dua kali kot mak masak sebab ayah tauke daging :)) kehkehkeh

cindelaras said...

cengkeh kan rasanya pedas...
kalau terlalu banyak, apa jadinya??

ada amanah berupa amanah berupa award untukmu di blog saya..
mohon untuk segera diambil..
terimakasih.... :D

Hanif Idrus said...

Cengkih baik untuk kesihatan..ehhehe

Azekzk said...

rasanya macam makan pelik. x tahu nak kata apa.

khairul said...

1st time dengar ni

cara mengobati kanker usus secara alami said...

nice gan infonya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...