Thursday, January 5, 2012

Mat Luthfi di seksyen 4 Shah Alam


Gambar ini diambil semalam semasa Mat Luthfi dah nak balik. Hari ini Mat Luthfi akan bertolak ke oversea untuk meneruskan pengajiannya. Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa vlogger Mat Luthfi sanggup datang ke rumah kami ini kan? Mat Luthfi dalam proses pembikinan video terbarunya dan insyaallah akan launch dalam masa beberapa hari lagi.

Mat Lutfi datang ke rumah kami untuk meminta bantuan daripada kawan kami iaitu Umar Mita (freelancer). Beliau boleh membuat video dan tangkap gambar senang cerita seorang photographerlah. Ini website beliau umar mita. Anda boleh tengok hasil kerja beliau di websitenya.

Berbalik kepada cerita Mat Luthfi pula. Beliau adalah seorang yang agak peramah dan sporting. Agak lama jugalah Mat Luthfi bertandang di rumah kami untuk menyiapkan video beliau. Sekarang video beliau dalam proses editing oleh saudara Umar Mita.

Bagi yang belum kenal Mat Luthfi boleh search di youtube. Taip matluthfi90. Nanti akan ada banyak video-video kreatif yang dihasilkan oleh beliau.

Sekian. Wassalam.

20 comments:

NOVA said...

untung la dia kan.. dapat jumpa dngn mat luffi yg smart n klakar tu. hehheheh

aReLaN said...

mmg untung dpt jmpe mat luthfi.teringin gak nak jmpe.slalu tgk video dia.xsbr nk tgk yg baru ni.hohoh

Mohd Faiz Mazlishah said...

untunglah dpt jumpa dia

NOVA said...

weehh.. nanti kalo dah siap ser dkt blogg ok!! jngn lupa tag nama saya.. hehheheh

Cik tikah said...

bestnya dpt jmpa dia. org femes tuh. hehe..

Azekzk said...

Ok NOVA. Jgn risau.

cik Kartun said...

wowww.. ade no fon die x?? hehehe

Azekzk said...

no hp x bleh sbb tu private dia. hehehe.

eikieyn said...

mat luffi!!!~

Niza Romli said...

mat lutfi ni org utagha kan? belah mana? kedah ka? hehehe

Azekzk said...

A'ah. Mat Lutfi memang org utara.

C i k P i p i T e m b a m said...

wow cool ! best la dpt jumpa dia kan.. huhuhu

Hanif Idrus said...

Ohh!!! nanti aku tgk hasil kerja dia..

NOVA said...

yeaahh!! thanks... ^_^

::cik asha:: said...

suke tgk video dye..video adik dye pon best jugak..tp xleh kalahkan kefemesan abg dye..hihihi

AUZAEI ROSMAN said...

apa nama video adik dia cik asha?

::cik asha:: said...

search sayapemalu kat youtube..

xpon ni link video adik matluthfi..

http://www.youtube.com/watch?v=6BtqCInbUqE


nnty update la pasal video terbaru matluthfi ye..;)

AUZAEI ROSMAN said...

ok cik asha.

cara cepat mengobati sakit demam berdarah secara alami said...

nice infonya gan

nabila rahman said...

woahhh untungnya lahaii =='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...