Wednesday, October 19, 2011

10 perkara yang Yahudi tak nak kita tahu.Tahukah anda sebenarnya banyak benda yang yahudi laknat ni sembunyikan pada pengetahuan umum. Jom aku nak dedahkan 10 daripadanya!

1) Israel merupakan salah satu pembekal rokok terbesar dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap
rokok yang mereka cipta kerana mereka tahu akan bahana dalam kandungannya!.


2) Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalam ilmu perubatan, namun ilmu itu hanya untuk orang luar, kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan untuk satu jangka masa panjang. Penduduk israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian.3) Taktik kaum ibu di Israel ketika mengandung ialah si ibu/ isteri akan mendengar si suami membaca, menyanyi atau mereka akan menyelesaikan masalah matematik bersama-sama untuk mendapat bayi yang bijak dan petah kerana pada ketika ini fikiran dan perasaan si isteri adalah bersambungan dengan anak dalam kandungan berbanding anda bercakap padanya di perut.


4) McDonald di israel telah membuat pengubahsuaian contohnya dari segi minuman. Mereka menggantikan kopi berkafein kepada teh yang mengandungi polyphenols, iaitu unsur kimia yang berfungsi sebagai antioksidan berkekuatan besar untuk membuang sel rosak dan mencegah kanser. Kita disini masih lagi menggunakan KAFEIN BERBAHAYA!


5) Di Israel, mereka akan memakan buah-buahan dahulu sebelum memakan makanan utama. Ini kerana hakikatnya dengan memakan hidangan kabohidrat (nasi atau roti) dahulu kemudian buah buahan akan menyebabkan kita merasa ngantuk dan lemah dan payah untuk memahami pelajaran disekolah. Sedangkan disini kita dimomokkan dengan memakan buah-buahan sebagai pencuci mulut.


6) Israel terus melakukan berbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsha dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya?


7) Majoriti buku sejarah di dunia mengatakan Negara-negara Arab yang menyerang Israel terlebih dahulu pada perang tahun 1967? Padahal faktanya, Israel yang menyerang Negara-negara Arab terlebih dahulu kemudian mereka merebut kota Al Quds dan Tebing Barat? Tetapi mereka mengatakan serangannya itu adalah serangan untuk menjaga diri dan antisipasi?


8 ) Di Palestin, penduduk kristian Palestin dan Palestin Muslim bersatu melawan penjajah yahudi


9) Pelajar-pelajar di sekolah dilatih dengan taktik ketenteraan dalam bersukan seperti menembak dan mamanah bagi melatih otak memfokus sesuatu perkara dan mempersiapkan diri jika perkhidmatan diperlukan dimasa akan datang.

10) Hosni Mubarak merupakan tulang belakang Israel dan Amerika selama 30 tahun!


source :  Malaysian Community

16 comments:

Free Download Full n Free said...

Jika Benar Demikian, Maka pantaslah mereka terlihat lebih pintar,...

mudah2an kita selalu diberi petunjuk agar bisa mengalami perubahan ke hal yang lebih baik, Amin :)

fiqah said...

begitu sekali muslihat Israel dalm menjatuhkan kita..caranya sgt halus shgg hmpir x perasan...huhu

Blueice Butterfly said...

~banyak yang kita tak tahu erk..:(

Azekzk said...

Kdg2 benda2 mcm ni kita x terfikir sbb terlampau tersirat tp mungkin ada benarnya.

Mobiletopup2u.Net said...

Mantap Bro..Keep it Up..Mahu Bisnes Online Jemputla Ke website kami ye.

CahNdeso said...

Bangsa Israel memang jelas cerdas dan pintar. Namun, saya tetap saja tidak suka dengan negara Yahudi itu, kecuali dia memberikan hak-hak orang Palestina dan tidak memperluas wilayah negara mereka dengan cara merampas wilayah negara tetangganya.

gilaweb said...

dah lama kita dijajah dari pelbagai sudut oleh yahudi bangsat nih..salah satunya TV

Pretty Weird said...

yahudi jahat!

Anonymous said...

Ak plg benci yahudi sbb ckp x serupa bikin. Kata nk buat perjanjian damai dgn Palestin tp yg berlaku sblknyapg

info lowongan kerja said...

mantapppps

Kuchiki EnnaMoon said...

jahatnya!!!!!! grrrrgghh

Niza Romli said...

info yang bagus :)

si skru™ said...

hurwmm..boleh ta nk mintak kongsi...menarik...if boleh..rply kt shoutbox skru keyh

Azekzk said...

Silakan..

Anonymous said...

Itu hanya sebahagian kecil saja, masih banyak perkara lain. mereka sudah merajai pasar market dan kita tidak sengaja membeli dan mengonsumsinya. Teruskan dakwahmu sob ane dukung ;)salam ziarah juga :)

Anonymous said...

Byk lg yg kita kena kaji ttg mereka ni. Perancangan mereka cukup rapi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...