Sunday, February 12, 2012

Memori yang tidak dapat dilupakan


Semalam saya dan kawan-kawan sekolah saya telah membuat satu majlis makan malam. Semuanya bekas Sek Men Ibn Khaldun. Ianya bertempat di Restoran Cina Muslim Al-Munawwarah. Banyak juga makan yang dihidangkan semalam. Gambar untuk makanan terlupa nak ambil.

Ini adalah memori yang tidak dapat dilupakan kerana first time buat majlis macam ini yang tidak formal. Sebenarnya masih ramai lagi kawan saya yang tidak dapat datang kerana ada hal yang tidak dapat dielakkan. Apa-apa pun saya amat bersyukur kerana dapat kawan macam mereka.

Ada diantara mereka yang sudah bekerja dan ada juga yang sedang sambung degree. Semoga persahabatan kita semua akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat.  Amat berharap lain kali akan ada lagi program yang lebih menarik. Insyaallah.

17 comments:

AiSyA LiEzA said...

MMG best n bersyukur kalau dapat junpa ngn kawan2 masa zaman sek.. ;D

zulhilmi tempoyak said...

pngalaman terbaek...

klu dok asrama lg tau mkna ble jmpk kawan lama2 ni..

heee

semutmerah said...

anda yang mana? HAHA . .

Azek zk said...

yg berbaju merah tu.

shedameor said...

seronoknya jumpa kawan2 :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah bestnya..ibn khaldun nm kelas zaza ms zmn sekolah..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

memang best bila dapat jumpa & berkumpul bersama kwn2 zaman sekolah..
Moga persahabatan korang kekal selamanye..^^

suzie rahman said...

best lh..jmp kwn2 lma.

sha my heart said...

best kan bila jumpa2 balik mcm ni =)

Pendamba Mawar said...

best nye dapat jumpa balik...hehee..:)

★ aIsyaH ★ said...

memg besh kalau dpt jumpa kawan2 lama..mcm2 ragam ade kan.. :)

MawardiYunus said...

makanan chinease memang menyelerakan kan.. alhamdulilah la kat malaysia ni ada restoran chinease muslim. leh jgak kita rasa masakan diorang :)

steffany daph said...

best yer reunion mcm tu. jumpa balik kwn2 lama. (:

yad'z said...

wahhh seronottttnyeeeee....... memori yang indah nie.. =)

Princess Nusy said...

bestnye buat reunion..mesti dah matured sorg2..hehe ^^

-Incek Fik- said...

Serius memang best bila dapat berjumpa balik dengan kawan sekolah lama.. bila bukak satu topik atau kenangan hat zaman dulu-dulu punya, memang nostalgik sangat dan boleh buat orang ketawa bila teringat peristiwa yang melucukan lebih-lebih lagi melibatkan diri sendiri hehee..


Semoga persahabatan yang terjalin dalam hidup kita kukuh dan utuh dalam ukhuhhwah Islamiah :)

suha said...

seronoknya dapat kumpul kembali. suha harap suatu hari, suha dan kawan kawan pun akan peroleh kesempatan yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...