Friday, February 17, 2012

Hati-hati dengan group murtad di Facebook

Group murtad di facebook 

                                                   
kandungannya

Sudah ada golongan yang betul-betul berani mencabar umat Islam dengan mewujudkan secara terang-terangan group ini di facebook. Adakah ini petanda umat Islam di Malaysia semakin lemah yang menyebabkan mereka semakin sudah berani buat di laman sosial untuk menarik sokongan moral masyarakat.

Walaubagaimanapun, bagi mereka yang memasuki laman berkenaan dan cuba berdakwah atau menentang perbuatan serta perbincangan ahli kelab yang menghina dan merendah-rendahkan agama Islam itu segera disekat daripada menjadi ahli.

Sebelum ahlinya semakin bertambah mohon orang ramai supaya block group ini : https://www.facebook.com/groups/117676498244829/

15 comments:

Nyue said...

mslh nie semakin mjadi2 la plka skang nie....smoga semua dijauhi drp perkara ini...

mieza said...

masalah murtad ni memg msalah serius..
kena pndai jge diri sendri n org2 terdekat dgn kte..
smoge kte semua ni sntiase di bwh lindgn ALLAH

Fathiah Hamim said...

semoga kita dilindungi. :(

p/s: fa memang belum letak video, neh baru fasa pertama. just mintak pendapat abut TVAH dulu. hehe thank you yea!

Nelly The Strange said...

macam-II zaman sekarang ni kan ~
-.-

Princess Nusy said...

teruknye..nauzubillah..

Aqilah Khairri said...

Tuan Blog

Mohon share kat FB dan Blog aqilah tau :)

anyway dah follow sini. Sudi-lah follow balik

http://aqilahberbicara.blogspot.com

Azek zk said...

silakan Aqilah Khairri

Zahirah Dzulkifli said...

Dah tengok dah. Sangat teruk -.-

lazaac said...

semoga mereka mendapat hidayah dr Allah Maha Kuasa...

khairul said...

ya Allah apa nk jadi ni

Teesaz said...

ya Allah.. makin teruk sekarang ni.. nikmat mana lagi yang mereka nafikan.. astaghfirullah..

Carpet Cleaning Melbourne said...

Thanks for sharing this message. Have a blessed day!!

Mohd Norafzal said...

aku baru tgk group ni.hmm sakit hati la dorang dok kutuk2.aku yang bukan islam kutuk2 bagai..tak sesakit hati org islam yg murtad dok kutuk2 hmm

agus herbal said...

makasih banyak gan

cara menghilangkan varises dengan cepat said...

dasar gak tau diri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...